Tre tips til rengøringen

By | august 12, 2015

En af de nemmeste måder at spare tid og besvær på nu om dage, er at bruge de nytilkomne 3 tilbuds service, som alle har det formål at gøre forbrugerens hver dag lettere, ved at stå for at indhente tilbud til dig – lige i din email indbakke. Et af de fag hvor folk indhenter mange tilbud er i rengøringsfaget, hvor rigtig mange danskere har fået øjnene op for at få rengøringshjælp derhjemme, i stedet for selv at skulle stå for det. Da det efterhånden er blevet ret billigt at få rengøringshjælp derhjemme er det noget folk bedre kan retfærdiggøre, da det er blevet noget mere overkommeligt, også set i forhold til alt den tid og besvær der kan spares ved at lade andre stå for det hele.

Inden du indhenter tilbud

Sørg for at du har undersøgt den tilbudsservice du har tænkt dig at bruge. Der er poppet rigtig mange services op i Danmark inden for de sidste 3 år, så der er også nogen enkelte brodne kar i mellem, som ikek kan leve op til det de slår sig op på. Flere oplever at de ikke får deres tilbud på fx rengøringshjælp, hvilket selvfølgelig er uacceptabelt. Det man bør gøre er at undersøge de forskellige sider på fx sider som trustpilot, hvor man kan danne sig et hurtigt overblik over om det kan svare sig at indhente tilbud via den enkelte service. Samtidig kan du også altid søge via google og se om der er andre der har haft dårlige oplevelser med den pågældende virksomhed.

Som virksomhed

Hvis du som virksomhed godt kunne tænke dig at deltage i en ordning hvor du skal afgive tilbud sammen med andre virksomheder i din niche, som fx rengøringshjælp virksomheder, så fungerer det sådan at man køber sig til et klippekort, hvor man så kan bruge klip på at byde på en opgave. På denne måde, skal man ikke selv ud og lave opsøgende salg, og så længe man forstår at prissætte fornuftigt, skal man nok vinde opgaver.