Nordjysk virksomhed forhandler istandsatte brugte smartphones online

By | september 12, 2017

Medarbejderne hos den nordjyske virksomhed, Datamarked.dk, har altid nok at se til. Hos Datamarked.dk man har nemlig formået at opbygge en meget succesfuld forretning ved at reparere og sælge brugte smartphones og andet elektronik på nettet. Firmaets popularitet er dog ikke uden grund, for Datamarked.dk tilbyder deres kunder en række fordele.

brugte iphones

Datamarked.dk har adresse i den nordjyske by, Nørresundby. Men det er langt fra kun nordjyderne, som har mulighed for at få del i det sortiment af brugte smartphones, som firmaet har sammensat. Ved hjælp af deres velbesøgte onlineforretning formår Datamarked.dk nemlig at nå ud til kunder over hele landet.

Kunderne får økonomiske fordele

En af de centrale fordele, man som kunde kan opleve, hvis man køber smartphones hos Datamarked.dk, er muligheden for at gøre en rigtig god handel. Da alle de smartphones, man kan finde hos Datamarked.dk, har været brugt før, kan de nemlig fås til meget attraktive priser, der er langt lavere end det, telefonerne koster, når de er nye.

Desuden slipper kunder, der køber en smartphone hos Datamarked.dk, også for at binde sig til dyre telefonabonnementer. Og dette er ellers noget, man hurtigt kan komme til, hvis man forsøger at finde en ny smartphone til billige penge.

Selvom de mange smartphones hos Datamarked.dk kan købes billigt, behøver man ikke at være bange for at få slidte og ubrugelige produkter, hvis man handler på firmaets hjemmeside. Tværtimod gør de ansatte hos Datamarked.dk meget ud af, at alle deres smartphones er istandsatte, geninstallerede og fuldstændig klar til brug, inden de bliver sendt ud til firmaets kunder.

Forhandler kvalitetsbrands

Datamarked.dk sørger i øvrigt for at appellere til en bred kundeskarre ved at forhandle populære mærker og kvalitetsprodukter. Derfor kan kunder eksempelvis også finde et meget stort udvalg af brugte iPhones, når de besøger firmaets onlineforretning.

Og selvom smartphonemodellerne hos Datamarked.dk altså er brugte, er man bestemt ikke nødsaget til at købe forældede varer på siden. På nuværende tidspunkt er det eksempelvis muligt at finde den kendte smartphone, iPhone SE, fra 2016 blandt firmaets sortiment.