Få et billigt telefonabonnement

By | august 13, 2015

Hvis du står og mangler et godt og billigt telefonabonnement, så er der lige et par ting du skal tænke over inden du går ud og køber dit næste telefonabonnement.

1: Sørg for at du har data nok til dit forbrug! Nogen bruger meget mere data end andre, og har derfor brug for et abonnement hvor der er masser af data tilgængelig. Mange der bruger meget data, er typisk folk der er meget på farten, og har brug for at kunne bruge data til forskellige ting. Selvom ting som videoer på fx youtube er blevet reduceret meget i størrelsen, kan der stadig hurtigt løbe nogen mb igennem på en dag. Husk at vælge dit telefonabonnement efter hvor meget data du har brug for, det er træls at skulle betale ekstra, hvis du pludselig går over din limit.

2: Led efter en udbyder der er opdateret i forhold til hvilken teknologi de bruger. Har de fået det nyeste 4G fx? Eller halter de stadig efter? Så er det måske ikke der man bør ligge sine abonnements penge hver måned.

3: Tjek om der er nogen der har været utilfredse med brandet. Selvom det er næsten umuligt at finde en virksomhed der ikke har haft sure kunder, kan man alligevel godt danne sig et hurtigt overblik over den generelle tilfredshed omkring firmaet. Der er ikke nogen grund til at få sig et telefonabonnement hos en virksomhed, hvor trustpilot scoren er i det røde felt. Så er det ihvertfald ens egen skyld, hvis man pludselig står og har problemer.

4: Hvor meget taler du hver måned? Hvis du har en tendens til at tale meget i telefon, skal du selvfølgelig ikke købe det billigste abonnement med en times gratis tale inkluderet. Det giver lidt sig selv, at man leder efter et abonnement med fri tale eller ihvertfald et med en masse timer inkluderet.