Vinterferie – her er 3 tips til en spændende rejse til vinter

By | december 26, 2017

Det kan være fantastisk at komme væk fra kolde Danmark til vinter, det er trist og gråt, og så kan man bare godt bruge lidt dejlig solskin igen. Der er heldigvis råd for at komme afsted til vinter, og også til en ordentlig pris. Har du mulighed for at rejse, er det bare med at komme afsted, både du og din familie vil elske at rejse væk i en periode, hvor sol ikke er en hverdagsting. Herunder er der nogle tips til, hvordan du kan komme afsted på ferie allerede til vinter.

Den billige

Afbudsrejsen er et rigtig godt bud på en spontan ferie, som kan ende med et minde for livet, det er både billigt, og så kan det være interessant ikke at vide i god tid, hvor man skal hen, der findes rigtig mange gode tilbud på afbudsrejser, primært er det, de meget besøgte Mallorca, Tenerife og Gran Canaria, som er på menuen, men er man heldig, kan man sagtens finde andre spændende steder, hvis de førnævnte ikke er i din smag. Afbudsrejser ses som en ting, man gør enten selv eller med en partner, men en hel familie er ikke udelukket hold derfor godt øje med hvilke muligheder du har.

Den frække

Den frække er rejsen, hvor du kører sydpå i bil, det er en god mulighed for at være mobil på sin rejse, og man kan nå rigtig langt til en god pris, da du ikke skal købe flere flybilletter. Du kan evt. tage en tur til Frankrig, det kræver en dags intensiv kørsel, men derefter er man i gode rammer.

Den lange

Den lange er det store og vilde bud på en ferie, du aldrig vil glemme tag en tur til New York eller den helt anden retning til Thailand, begge er let tilgængelige med fly fra Danmark. Det er uden tvivl en dyrere tur, end de to andre, men passer pengene og er du en globetrotter, er det helt sikkert, den lange rejse, du skal ud på til vinter. Kom langt væk hjemmefra og få ladet batterierne op igen med mennesker, du holder af.

Hvis ikke pengene, helt passer kan det være en rigtig god mulighed at låne penge til din rejse med et nemt og overskueligt lån, kan du komme på din drømmeferie samtidig med, at alle andre sidder og fryser i Danmark, vil du vide mere, skal du følge linket her.