Vælg den rigtige Tv pakke

By | december 21, 2015

Når man skal vælge Tv pakker skal man gøre sig nogle grundige overvejelser.

Behov

Det første man skal overveje er, hvilket behov man har. Er man en familie uden børn, vil sandsynligheden for at man har behov for diverse børnekanaler, måske, ikke være så stor som hvis man er en børnefamilie. En husstand der overhovedet ikke interesserer sig for sport, vil ligeledes ikke have brug for et bredt udvalg af sportskanaler. Denne husstand har måske i stedet brug for et bredt udvalg af nyhedskanaler, dokumentarprogrammer eller film. En anden gruppe sværmer muligvis mere til realityprogrammer.

Her er det også vigtigt at have antal apparater og evt. sommerhuset med i vurderingen.

Parabol eller kabel

Når behovet er fundet gælder det modtageløsningen. Vil man have en parabol hængende, eller er man mere tiltrukket af kabel-tv. Skal det være en tv-løsning der kan tages med i sommerhuset eller skal den udelukkende anvendes i hjemmet?

Både parabol og kabel har fordele og ulemper.

Parabolens receiver kan medtages hvis man er i sommerhus i længere tid. Det samme kan Boxer-løsningen, hvor man blot skal have en kortlæser i eller ved siden af sit tv, samt en antenne på taget. Dog kræver parabolløsningen, at man også har en parabol opsat på den eksterne adresse.

Kabelløsningen kræver ingen skæmmende paraboler, men udelukkende modtagerudstyr ved apparatet og et tlf. stik. Skal kabel medbringes, kræver det abonnement på den eksterne adresse for at kunne modtage der, da denne løsning er adresseafhængig.

Pris

Efter grundige overvejelser og sammenligninger på behov og modtageløsning, kommer turen til prisen. Her er det vigtigt at prisen på både abonnementet og nødvendigt udstyr bliver sammenlignet. Nogle udbydere tilbyder løsninger til en lav pris de første måneder. Det er ikke denne pris der skal sammenlignes på, men derimod den faste pris efter tilbudsperioden. Ligeledes er det en god idé at sammenligne udstyret. Skal man købe det, og til hvilken pris, eller er det noget man lejer af de forskellige tv udbydere. Hvem skal betale reparationer af udstyret?

Vejen dertil er lang, men med det rigtige abonnement bliver man mest tilfreds.