Shopping Spree!

By | august 14, 2015

Hvis du ligesom så mange andre, godt kan lide at spare penge, så er det en god ide at være med på black friday bølgen, når den hvert år efter thanksgiving skydes igang, i efterhånden hele verden. Der kan være rigtig mange penge at spare på at købe blandt andet sine julegaver på Black Friday, da priserne bliver presset helt i bund. Dog skal man være opmærksom på at når tilbuddene er så gode, kan der også godt være en begrænsning på i forhold til hvor mange af de enkelte black friday tilbud de har på lager. Så det er bare med at være hurtig hvis man gerne vil have fingrene i nogen af de gode tilbud.

En kort frist

Da det jo kun er en enkelt dag at tilbuddene kører på, er de mest hardcore folk, allerede på vognen fra kl. 00.00, hvor mange af butikkerne åbner op for deres tilbud. Nogen større byer har endda åbnet deres fysiske butikker om aftenen, for at give folk mulighed for at komme ind og se tilbuddene.

Det er dog heldigvis en trend der er kommet for at blive, ihvertfald hvis man skal se på antallet af folk der søger efter ordet. Hvert år er dette steget eksponentielt, hvilket selvfølgelig er logisk nok, nu hvor mange større butikker kører med tv reklame spots til at få deres budskab ud omkring alle de vanvittige tilbud. Det forventes at væksten vil fortsætte i nogen år endnu, hvorefter den selvfølgelig naturligt vil udlignes. For virksomhederne der har deltaget, er konsensus at det er en succes uden lige, da omsætningen ligger omkring 30% over hvad det ville være på en normal fredag. Så alt i alt, er det både en fordel for kunder og virksomhederne.