Giv restauranten en personlig og hygiejnisk installation af håndtørrere

By | september 30, 2017

Som virksomhed er der mange aspekter, der kan have stor indflydelse på, hvordan kunder perciperer virksomheden. Dette gælder for alle virksomheder, men særligt restauranter har et image at sende, da alt dét, der sker indenfor restaurantens fire vægge, er dét, som kunden skal forholde sig til. Der er et helhedsindtryk, som påvirkes af alt fra tjenerne, kokkene, vægdekorationerne, møblementet, menukortene og – sidst, men ikke mindst – toiletfaciliteterne.

Toilettet fortæller meget om hygiejneniveauet på en restaurant, og de positive forventninger kan hurtigt vendes 180 grader rundt, hvis man som kunde møder et uhygiejnisk og lidt beskidt toilet. Der er et rigtigt god trick til at holde hygiejnen mere i orden og holde rengøringsbyrden nede. Der er her tale om installationen af en håndtørrer.

Undgå de daglige gøremål og udgifter forbundet med papirtørklæder

De mere konventionelle løsninger på håndtørring er papirtørklæder. Dette er både ufordelagtigt økonomisk, tidsmæssigt og udtryksmæssigt. Når du vælger at udskifte papirtørklædeautomaterne med håndtørrere, så opnår du nemlig tre ting – du slipper først og fremmest for udgifterne knyttet til den konstante opfyldning af papirtørklæder. Dernæst reduceres behovet for tid til at udskifte papir og tømme skraldespandene med hundrede procent. Afslutningsvis så er der udtrykket, som bliver mere hygiejnisk – mennesker kan godt være slemme til at ramme forkert med papirtørklæderne, og den fyldte skraldespand står ikke særligt stærkt, når den blandes med lidt papir i afkrogene af toilettet. Håndtørreren hjælper på dette ved at være fuldstændigt fri for behov for opfyldning.

Installer håndtørrere med en hjemmedesignet facade

Der er god mulighed for at få installeret håndtørrere med skræddersyede facader på. Dette åbner op for forskellige muligheder, hvor du enten kan vælge at gå den økonomiske sti, hvor du søger sponsoreringer af håndtørrere igennem virksomheder, som kan få printet deres logoer, slogans eller lignende reklame herpå. Den anden måde er at give toilettet et bestemt udtryk igennem det eneste blikfang, der som regel eksisterer derinde – håndtørreren. Du kan da installere restaurantens logo herpå, eller hvad end du selv synes repræsenterer din virksomhed.

Mulighederne er mange, og det er en af de særligt sjove måder at udsmykke et toilet på, da kunderne som regel ikke forventer dette – det er en sikker måde at skabe blikfang på. Find den rette håndtørrer her.