Gennemgang af iPhone 7

By | september 26, 2016

Vi hører tit folk, som spørger om, hvorfor det i det hele taget bør komme på tale, at investere i den nye iPhone 7. Er det er det overhovedet pengene værd, og hvad bør du give for den, hvis du egentlig skulle ud og investere? Alle disse spørgsmål kan være svære at svare på, men vi vil gøre vores bedste. Vi håber, at du vil læse med.

Priserne på iPhone 7

Priserne svinger super meget, og derfor bør du også undersøge på det kraftigste, hvor du skal købe din nye telefon. Man kan sige, at det for rigtig mange mennesker vil give god mening, hvis man køber den hos samme udbyder, som man har i forvejen. Det er til gengæld en rigtig god mulighed for dig, at skifte udbyder hvis du er utilfreds med din nuværende. Det er jo super nemt lige at skifte udbyder i disse dage, da det er din nye udbyder, som kontakter det anden selskab, og får det hele klaret for dig. Hvis du køber dit abonnement sammen med en iPhone 7, kan du oven i købet få en masse telefon rabat. På iPhone7priser.dk, kan du nemt få en oversigt over de bedste priser på telefonen, og hvis der ikke er noget der, som du finder interessant, kan en hurtig Google søgning måske hjælpe dig.

Er den så pengene værd?

For mange mennesker vil telefonen være pengene værd. Som sagt afhænger det af din gamle model. Hvis du har en 6S, er det måske begrænset hvad du får ud af opgraderingen, men hvis du har alt under dette, kan det være en ganske fornuftig opgradering, som du vil opleve. Derfor bør du også gøre dette, hvis du finder det tiltrækkende at få en ny telefon. Du kan betale på afbetaling rigtig mange steder, og derfor er det også begrænset hvor mange penge, som du skal have op af lommen nu og her.

Hvad betaler man for?

Når du køber en iPhone 7, betaler du for alle de opgraderinger, som er blevet lavet på telefonen. Eksempelvis er telefonen blevet vandafvisende, hvilket i sig selv er ret stort, og det hele værd at betale for, hvis du spørger os. Nu slipper du nemlig for at bruge ligegyldige penge på at enten få repareret din gamle telefon, som har fået vandskade eller købe en hel ny.

iphone 7 Derudover får et langt bedre kamera, langt bedre processor og en masse andre spændende ting. Design mæssigt er der desværre ikke sket det helt store, hvilket der også er mange mennesker, som er ganske ærgerlige over, hvilket man sagtens kan forstå.

Derudover betaler du naturligvis for dit abonnement, og eventuelle renter på din telefon, afhængigt af hvilken udbyder, som du vælger. Det er meget forskelligt hvad de koster, så derfor bør du også tænke dig om en ekstra gang, inden du kaster dig ud i bare at impuls købe en telefon.

Alt i alt har telefonen fået en 8/10, simpelthen fordi at den stadig har et utroligt lækkert design og i det hele taget er telefonen faktisk blevet opgraderet rigtig meget. Der er naturligvis altid negative folk derude, men som sagt kan man se ganske gode forbedringer på telefonen. Derfor bør du købe telefonen, hvis du har mange penge på lommen, men også bare, hvis du mangler en ny telefon. Det er selvfølgelig altid lækkert med en ny iPhone, men det er alligevel som om, at den nye iPhone 7 lige tager skridtet videre.

God fornøjelse med din nye telefon!