Det skal du vide om kviklån

By | juli 17, 2020

Overvejer du at optage et lån? Du er bestemt ikke alene om at føle, at økonomien er presset, og at et lån vil kunne gøre underværker. Generelt er der nemlig mange danskere, der årligt vælger at optage et lån. For eksempel lånte danskerne i 2010 37 millioner kroner i form af kviklån – og beløbene er kun steget de sidste år.

Hvis du vil vide mere om, hvad et kviklån kan, kan du læse mere nedenfor – eller se mere her https://laanpenge-nu.dk/kviklaan/.

Et hurtigt lån

Kviklån er, som navnet antyder, kendt for at være et hurtigt lån. Det betyder med andre ord, at du hurtigt kan få pengene overført, så snart du har sendt din ansøgning afsted. Nogle udbydere tilbyder nemlig allerede at give svar får minutter efter, de har modtaget din ansøgning.

Det er derfor en oplagt mulighed at optage et kviklån for dig, der hurtigt har brug for pengene.
Generelt er der en del omkostninger forbundet med dét at optage et lån. Hvis du bruger tid på at lede, kan du dog være heldig at finde et billigt kviklån.

Vilkår og betingelser der er værd at vide

Hos de fleste udbydere skal du mindst være 18 år for at få lov til at optage et lån. Nogle steder kræver de dog, at du er 21 eller derover. Derudover er der også mange udbydere, der kræver, at du ikke er registreret i RKI. Hvis du er, findes der dog stadig muligheder – det kan bare være langt mere kompliceret.
For at finde de billige kviklån bør du som udgangspunkt lede efter dem, der er rentefrie. Derudover bør du især holde øje med ÅOP hos de respektive udbydere. Det står nemlig for en årlig forkortelse af et kviklåns omkostninger i procent. Det kan altså hurtigt give dig et billede af, hvor dyrt lånet bliver for dig på den lange bane.