Derfor skal du altid sige ja

Du kender sikkert det der med, at du fortryder, du har sagt nej. Det tror jeg, at vi alle sammen gør. Derfor er det ofte langt bedre blot at sige ja. På den må kan du nemlig altid sige fra bagefter, når du har fundet ud af, om det er noget du vil eller ej. Jeg tror, at vi danskere har alt for stor trang til blot at sige nej lige så snart vi bliver spurgt om noget. Det er super ærgerligt, og det er noget, som jeg synes, vi skal lade om på. Nogle gange handler det bare om at springe ud i det, og så se hvor man ender.

Har du sagt Yes i dag?

Har du sagt ja i dag? Ellers er det godt nok ved at være på tide. Selv hvis det er dit barn, som spørger om legetøj. Jeg tror på, at man skal give alt hvad man har, og lige pludselig kommer det igen. Det kunne også være en kollega, som lige spørger, om du eventuelt kunne hjælpe ham/hende med at få klaret det sidste af personens arbejdsopgave. De skal da naturligvis have hjælp, og det er dig, som skal være det gode menneske og hjælpe dem, hvis de har travlt!

What you give is what you get

Det du giver kommener igen, og det samme gør det på din arbejdsplads. Hvis du tager nogle af deres opgaver, når de har brug for det, vil de helt sikkert også tage nogle af dine. Det kunne for eksempel være, at din søn bliver syg, og derfor har du brug for nogle dage derhjemme. For ikke at få en kæmpe stabel af opgaver, så er det rart, at ens kollegaer lige kan tage lidt fra. Derfor håber jeg meget, at du har lært lidt af at læse dette indlæg, og at i fremover vil sige meget mere JA!

yes-dk