De ultimative oplevelsesgaver

By | august 2, 2016

hajdykDe ultimative oplevelsesgaver er rigtigt mange spændende oplevelsesgaver for tiden, men hvilke er egentlig de fedeste? For at finde ud af dette, har vi kigget på en masse forskellige oplevelsesgaver på diverse hjemmesider, som sælger netop denne form for gaver. Alt dette har vi gjort for, at give dig en liste over de mest ultimative oplevelsesgaver!

Kom helt tæt på hvidhajer

En ægte drengedrøm for rigtigt mange mænd. Samtidig med at det er utroligt skræmmende, er der alligevel også noget, som får det til at trække. Et så stort, fascinerende og unikt dyr skal man lede længe efter. Derfor er det for deltageren i programmet helt specielt. Ikke nok med selve turen, som indholder 5 dage i Mexico, så er mad og alt andet også inkluderet. Dette er en oplevelsesgave for den ægte drengerøv! Det er en af de bedste gavekort oplevelser på markedet, og bliver derfor sjældent købt. Du kan være den første til at give en enorm oplevelses til en af dine nærmeste. Pris 35000 kroner. Turen kan benyttes af folk med dykker certifikat, såvel som den kan benyttes af folk uden.

Gå amok i en pølsevogn!

Giv en person du holder af, muligheden for at gå fuldstændig amok i en pølsevogn! Det er da noget alle har gået og drømt om på et eller andet tidspunkt i deres liv. Prisen på denne overdåd af pølser lyder på intet mere end 299 kroner. Men ikke nok med at du giver gaven til en person du holder af, så får du faktisk også selv muligheden for at deltage. Prisen inkluderer nemlig, at 2 personer kan spise så mange pølser og hotdogs, som overhovedet muligt i 1 hel time! Hvis du skal have drikkevarer, skal du dog selv betale.

Rejse til Maldiverne for 2 personer

Her kommer den dyreste oplevelsesgave, der umiddelbart findes på markedet. En tur til Maldiverne for 2 i en uge. Prisen inkluderer dog business class på turen frem og tilbage. Derudover inkluderer det halv pension, egen hytte som er placeret på pæle over vandet, og en masse andre lækkerier. Start dagen ud med at snorkle med de farverige og store fisk. Der er mulighed for, at støde på hvalhajer, som kan blive helt op til 12 meter lange! Hvis du ændrer dig over prisen, så lyder den på det svimlende beløb af 200.000 kroner. En helt igennem unik oplevelse til 2 personer. Hvad mindre realtisk er, at det nogensinde bliver givet som en oplevelsesgave til nogen som helst. Idéen er naturligvis stadig god!

The killing room – et mysterie du sent vil glemme

Hvem har ikke drømt om at være med i en gyserfilm? Hvis du har, er denne oplevelse i hvert fald perfekt for dig og din familie. I vil blive lukket inde i et rum, hvor i skal løse en masse gåder for at komme ud, inden for 1 time. Hvis i ikke når det, bliver i naturligvis ikke slået ihjel, men lad os bare lege det. Skynd jer derfor! Dette er en oplagt oplevelse, hvis i gerne vil komme tættere på hinanden som familie eller vennegruppe. For at slippe fri, kommer det nemlig til at kræve, at i lære hinandens stærke sider at kende, for at løse gåderne. En oplevelse fyldt med gys og mysterie. Der er ikke noget begrænset antal, men det anbefales, at man er over 12 år.